Hållbarhet för människa och miljö

Hållbar produktion utifrån klimat, miljö och arbetsmiljö

Vi strävar alltid mot en produktion som är långsiktigt hållbar för såväl klimat och miljö som arbetsmiljö. Sedan 2024 är våra ledningssystem inom miljö och arbetsmiljö certifierade enligt ISO 14001 och ISO45001.

Vi arbetar med att systematiskt minska energiåtgången och miljöpåverkan för våra bodar och modulers hela livscykel i allt från materialval till transporter. Med material och komponenter med lång livslängd vill vi att varje bod ska kunna användas så länge som möjligt och för att energi- och kostnadskrävande reparations- och underhållsarbeten ska minskas.

Som standard har våra bodar 3-glasfönster, snålspolande armaturer och närvarostyrd LED-belysning. Vi erbjuder dessutom ett antal energibesparande tillval såsom FTX-ventilation med värmeåtervinning, luftvärmepumpar, energibesparande docknings- och slussmaterial och energisnåla vitvaror med mera. Vi skräddarsyr klimat- och miljöanpassade tillval utifrån varje kunds behov. 

Våra anställdas arbetsmiljö och de attityder vi införlivar på arbetsplatsen är viktigt för oss. Jämställdhet är en viktig fråga, inte minst inom industrin, och vi vill bryta normen över vem som kan och vill arbeta i en fabrik. Se filmen nedan för att höra några av våra medarbetare berätta om de jämställdhetsprojekt vi arbetat med.

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete eller har du önskemål om energibesparande eller miljöanpassade utformningar av din bod eller modul? Vi hittar ofta nya lösningar i samråd med våra kunders önskemål och bygger den bod du behöver. Hör av dig så berättar vi mer!

Kontaktuppgifter

  • Adress:

    Barkvägen 2, 921 45 Lycksele

  • E-Mail :
    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Telefon:
    0950-138 88

Följ oss