Vi hjälper små som stora kunder i hela Sverige lyckas med sin bodetablering

Tips för en lyckad bodetablering

För att genomföra en lyckad bodetablering krävs mycket arbete. Allt från finansiering till bygglov är ett helt projekt i sig. Det finns många fallgropar på vägen till funktionella tillfälliga lokaler, och det finns många viktiga aspekter att känna till. Vi har erfarenheten och expertisen för att hjälpa dig på vägen. Här kommer några tips från oss till dig.

1. Välj rätt finansieringspartner

Genom att välja en finansieringspartner som känner till såväl produkten som branschen kan du vara säker på att du får en pålitlig partner och att priset verkligen speglar det faktiska värdet på etableringen. Arbetet med att finansiera ditt köp går snabbare och är mycket smidigare om du jobbar med kunniga partners.

2. Gör ett grundligt förarbete

Innan du är i mål måste projektering göras och bygglov för era tillfälliga lokaler godkännas. Men det är kan vara lättare sagt än gjort. Se till att ha koll på de dokument som krävs för att få igenom ditt bygglov, gör ordentligt grundarbete och ha rätt information på plats. På så sätt kan du få bygglovet beviljat på första försöket.

3. Tydliggör behoven

Lås inte dig själv till en produkt i ett produktblad. Tänk efter vad behover för just din bodetablering är, klargör dem för dig själv och inom gruppen. På Maxmoduler leverera vi kundanpassade lösningar, det betyder att det inte finns begränsningar när det kommer till yta eller tillbehör. Du väljer själv vilken bod du behöver.

Kontaktuppgifter

  • Adress:
    Timmervägen 68, 921 33 Lycksele
  • E-Mail :
    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Telefon:
    0950-138 88

Följ oss